Tentenverhuur

Quality & safety first

Tentverhuur met kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop

Eventorent is sterk in tentverhuur en alles wat daarbij komt kijken. Hoewel onze uitvalsbasis in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) ligt – in de Kempen (provincie Antwerpen) – is onze werkregio zeer uitgebreid.

Een trouwfeest, bedrijfsevent, communiefeest of tuinfeest voor de boeg? Wij zijn uw aanspreekpunt om uw wensen voor uw feest of event mee te realiseren. Op braderieën, festivals en events van verenigingen zijn we evengoed graag van de partij. 

Wij verhuren verschillende piramidetenten (oftewel pagodetenten), kadertenten (oftewel aluhal) en stretchtenten. Al onze tenten zijn duurzaam en worden steeds goed onderhouden, waardoor de witte zeilen ervan effectief wit zijn. Een hoogstaande kwaliteit is ons handelsmerk.

Tenten die aan alle veiligheidsnormen voldoen

Waar op evenementen nog vaak voor instabiele partytenten gekozen wordt, hechten wij veel belang aan veiligheid. Een goede verankering vormt bij ons de basis. Daarom verankeren we alle tenten standaard via stalen pennen in de grond. Als de ondergrond dat niet toelaat, gebruiken we de nodige betonnen gewichten om de tent te verankeren. 

Zowel onze profielen, zeilen als bevestigingsmaterialen zijn van de beste kwaliteit en voldoen aan de Europese wetgeving. Hieronder geven we u nog een kort woordje uitleg over elke soort tent in ons aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u daarover vragen hebben.  

Een feest of evenement in het verschiet?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Onze tenten in de praktijk

Enkele sfeerbeelden